Ruitersportzaak Le Cheval
 
  • nl_NL_683776_full
  • nl_NL_683778_full
  • nl_NL_683775_full
  • nl_NL_683777_full

Betaalbaar paardrijden.

Betaalbaar paardrijden, dat is ons doel. Paardrijden mogelijk te maken voor een bredere doelgroep en daarbij toch nog kwalitatieve goede artikelen te leveren. Zo hebben we een mooie balans gevonden tussen nieuwe artikelen ( van onze huidige leveranciers) en gebruikte artikelen. De gebruikte artikelen zijn vrijblijvend te bezichtigen de winkel.


Geschiedenis.

Toen onze kinderen wilden gaan paardrijden, wisten we niet zeker of zij dit wel zouden blijven doen.

Om geen grote investering te hoeven doen in kleding, zijn we gaan zoeken op het internet. Maar dit was niet altijd een succes, want met regelmaat was het geleverde niet wat we er van verwachtte. Je kon het ook niet zien en of uitproberen, het werd toegestuurd nadat je er voor betaald had. Vanuit die gedachte zijn we begonnen met het bemiddelen in gebruikte ruitersportartikelen. Zo kunnen de klanten de goederen zien en beoordelen, alvorens ze aangekocht werden.

Kort na de opening kwam er kleinschalig nieuwe artikelen bij en na een jaar was de huidige ruimte te klein en zijn we naar de lokatie op de Putseweg 1a te Hoogerheide gegaan en hebben we ons assortiment goed kunnen uitbreiden. Twee jaar later zijn we weer verhuisd, omdat het toenmalige pandje niet meer voldeed. We werden er te groot voor. En zo zijn we hier in het huidige pand, waar we U graag van dienst zijn.

Nieuwsgierig geworden?

Wij verwelkomen u graag in onze winkel! Volg ons ook op facebook en deel onze pagina met uw familie en vrienden. Mocht u nog vragen hebben, kunt ons hier een bericht sturen via het contactformulier.


 
E-mailen
Bellen
Info