Ruitersportzaak Le Cheval
 

BLOGS


Terug naar overzicht

13-09-2020

Rijden in de winter

Er is niets leuker dan lekker rijden op je paard. Dus ook in de winter zul je lekker willen rijden. Hoe gaaf is het om bijvoorbeeld een ritje te maken in de sneeuw? Echter kan het op sommige winterdagen flink koud zijn, zo ook op de dagen dat het sneeuwt. Hoe blijf je op deze koude dagen lekker warm, zodat je toch een lekker ritje kunt maken?

Een aantal tips voor je op een rijtje:

- Draag fijne, warme handschoenen. Niet zomaar handschoenen, maar handschoenen die speciaal gemaakt zijn voor het rijden. Deze zullen je de juiste grip geven en daarnaast zorgen voor warmte in de koude winterdagen.

- Draag een lekkere bodycoat. Dit zal je meer warmte geven en het zal je ook nog eens supergoed staan.

- Mocht het regenen, draag dan over je rijbroek een zip-pants. Wat is dit? Check dit linkje: https://www.le-cheval.nl/a-50260307/rijbroeken/all-weather-zip-pants/.

- Draag lekker warme kousen. We verkopen er een aantal meet een leuk printje. Neem daarvoor een kijkje in onze webshop.

Kortom, kleed je goed aan tegen de kou. Waar scoor je dan een toffe, maar ook warme outfit, tegen een goede prijs? Op onze webshop! Neem hier zeker eens een kijkje indien je opzoek bent naar een warme outfit om in de winter lekker te kunnen rijden.

Heb je liever persoonlijk advies, voordat je overgaat tot aankoop? Dat kan! Je vindt onze winkel in Hoogerheide. Daar helpen we je graag bij het scoren van de juiste benodigdheden. Ook vind je in onze winkel speciale collecties en vele andere toffe producten.

Wist je dat? Naast dat wij je kunnen voorzien van een lekkere rij-outfit voor in de winter, hebben wij vele andere ruiterartikelen in ons assortiment. Eigenlijk alles wat je je kunt bedenken en nodig zou kunnen hebben rondom paardrijden. Neus eens rond in onze webshop.

We hopen dat je door dit artikel de winter goed voorbereid tegemoet zult gaan. En niet geheel onbelangrijk, dat je zonder het koud te krijgen, lekkere ritjes op je paard kunt maken. Want wat is nou leuker dan een lekkere rit maken op je paard? Wat ons betreft niets ;).Terug naar overzicht 
E-mailen
Bellen
Info